Cautare

3724 de rezultate pentru "accident rutier 08 05 2012" (2.75 secunde)
INOT SINCRON la LONDRA 2012. 104 sportive se lupta pentru medalii la JOCURILE OLIMPICE 2012 La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, proba de INOT SINCRON incepe pe 5 august si se incheie pe 10 august. ... La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, exista doua competitii la INOT SINCRON:
LONDRA 2012 - ATLETISM GARDURI. Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
De la trasele autostrazilor realizate, planificate sau aflate in constructie, la rezultatele recensamantului dispuse pe judete si orase si pana la listele candidatilor si castigatorilor din fiecare colegiu uninominal la alegerile parlamentare sau de la alegerile locale din iunie 2012, hartile interactive realizate de HotNews.ro au insotit mereu articolele si analizele publicate si au oferit o noua dimensiune informatiilor.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Raportul realizarilor din mandatul de senator 2008 - 2012 La sfarsitul mandatului de senator, consider ca este necesar sa va prezint un raport cu realizarile mele si obiectivele pe care mi le propun in urmatorul mandat.
Potrivit edilului sef, podul de tip hobanat va asigura fluidizarea traficului rutier in Capitala pe distanta est-vest, informeaza AGERPRES. Primarul general a spus ca podul, in lungime de 253 metri, va fi terminat la sfarsitul lunii mai 2012.
Modificarile Codului Fiscal care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2012 prevad majorarea accizelor la motorina, dar si facilitati pentru mediul de afaceri si masuri pentru combaterea evaziunii fiscale Guvernul a aprobat marti o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal.
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii. ... Un esec al mandatului 2012-2016:
Lucrarile de contruire au inceput in 2010 si trebuiau finalizate in vara anului 2012, insa contractul cu primul constructor - Romstrade - a fost reziliat fiindca firma a intrat in insolventa, iar municipalitatea a facut o noua licitatie pentru finalizarea lucrarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos care practica schiul de la trei ani, a castigat in 2012 proba de slalom urias si a devenit campion national.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza: ... In 2012 si-a propus sa participe in doua campionate mondiale:
In 2012 a avut un accident si ar fi putut sa se retraga. ... Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
Cat costa schimbarea permisului de conducere Soferii care isi vor schimba permisele auto dupa 19 ianuarie, cand intra in vigoare modificarile la Codul Rutier, vor fi obligati sa faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care ii impiedica sa sofeze.
- Giurgiu - Ruse (pod rutier si feroviar), - Calafat - Vidin (pod rutier si feroviar). ... Pod facut de o firma cu un angajat In 2012, un consortiu chinez-spaniol si-a exprimat interesul pentru constructia unui pod intre Calarasi si Silistra, insa aceasta nu s-a materializat.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa tranziteze Franta sa se informeze la numarul de telefon verde pus la dispozitie de Prefectura din Savoie (08 11 00 06 73) sau sa verifice starea vremii si a drumurilor pe site-ul Vigilance.meteofrance.com.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
google-analytics.com